Search Day Night
980 Followers
Search

How To Be More Productive And Make Something Of Your Life!

If you know me, you know I’m a pretty lazy person. I can sit behind computer for whole day, just eat and watch TV shows. And I’m sure you all can relate at some point and sometimes you just need a whole day off, but what stroke me a while ago is, that with this, I’m literally throwing away my life. Doing nothing doesn’t bring anything! And I’m too young to spend my life on doing nothing!

Now with the change of attitude, I might actually do something of myself. No more snoozing on life! Although I’m not even close to my full-productive speed, baby steps are made and I thought I’d share my productivity plan with you.

pelamarela, blogger, lifestyle, personal, productive, productivity, work
 1. Think about what you want to do with your free time.
 2. Make a List!
 3. Follow the List.
 4. Allow yourself short breaks.
 5. Stick to the plan!
 6. Don’t forget to enjoy your List!
pelamarela, blogger, lifestyle, personal, productive, productivity, work

Links à la Mode: The IFB Weekly Roundup

Fashion Junkie was featured in Independent Fashion Bloggers Links à la Mode with the productivity post, yaay! Wouldn’t…

Comments7

 1. Take objave rabimo! :D Je tole kr problem priznam, sploh, ko se za 30min odklopiš, pa potem podaljšaš še za 15 in 15 in na koncu si spet cel dan za računalnikom.

 2. Ej, super objava res! Se strinjam z Eriko, da rabimo takšne ((:
  Sama tudi delam v smeri večje produktivnosti. Moj najboljši korak je bil, ko sem se pred kakšnim tednom in pol odločila, da en mesec ne grem na facebook, ki je s svojimi povezavami na zanimive članke odžrl še pa še mojega časa.
  In se res že očitno pozna razlika v produktivnosti.
  In zdaj tudi pogosteje izklopim računalnik, kar mi še dodatno pomaga. Ko pa zdaj 'zapravljam čas' z branjem blogov pa se ponovno počutim bolj navdihnjeno (in ne bedno zaradi razlike med mojim življenjem in življenjem tistih, ko jim je že uspelo). In grem s tem novim navdihom naprej/nazaj k delu (:

 3. Hvala punce! :)
  Meni je Oči odprl oči kakšen tedn nazaj, ko mi je reku da sm še premlada da bi samo še blejala v ekran in sm se kr fino zamisnla sama nad sabo. Dejansko cele dneve preživim za računalnikom in samo nekaj bulim, medtem ko se pritožujem kako nimam časa nekaj nardit iz sebe. Pol ko se pa mal ustaviš pa pomisliš kok časa ubistvu zgubiš s tem ko morš prebrat vse nove blog poste, pa pogledat vse nove youtube videe in nve dele serij, se pa človek kr mal zamisli. Tko da ja, trenutno delam na tem, da odpravim to svojo navado buljenja in iz svojega dneva naredim nekaj produktivnega :)

 4. Bravo oči in aplavz za tebe, da si ga poslušala in se odločila nekaj spremenit!

Comments are closed.

Total
0
Share