Search Day Night
980 Followers
Search

Home Decor: The Coveteur

Yesterday I was wasting time instead of studying and wandered over The Coveteur and got lost in pretty pictures. If you have things to do, I advise you to NOT check it out, as it will cost you hours of scrolling and scrolling through material to drool over (and I’m talking literate hours). Beside losing precious study time I now also have a serious desire to display all of my shoes and bags around the house (not that I have any to really show off)…

Včeraj sem za pavzo med “učenjem” odklikala na The Coveteur in se zgubila med vsemi božanskimi slikami. Če imate obveznosti ali kup stvari za opravit, vam svetujem da linka NE odpirate, ker vas bo to stalo ure in ure skrolanja po za sline cedit foto materialu (in ja, dejansko mislim ure). Plus to, da imam zdaj ogromno željo, da razstavim vse svoje čevlje in torbice po stanovaju, pa ne da imam pol tok božanskih čevljev za pokazat….

Friday Fashion Favorite: Sneakers

Putting on a pair of high top sneakers is actually very refreshing, may I say. I put on…

Comments3

  1. Jz se vsake tolk spomnim mal pokukat na Coveteurja in vsakič mi vzame par ur XD tale Lola+Leopold je pa res top, hvala za share! (Grem zapravljat čas na Tumblr :D)

Comments are closed.

Total
0
Share