Search Day Night
980 Followers
Search

Review: Philips Lumea, drugič.

Če me spremljate na Instagramu, veste da sem par mesecev nazaj zmigala svojo rit in se vpisala na zumbo in kasneje na bootcamp. Moji misiji za fit poletje pa se je par mesecev nazaj priključila še akcija “adijo britvice”. Kar po domače pomeni, da imam kosmatih nog dovolj, pri tem pa mi pomaga Philips Lumea. V prvi objavi sem aparat na hitro spoznala, potem pa je bil čas za akcijo.

Pred novim letom sem zaključila svoj tretji tretma in vem, da vas vse najbolj zanima, če stvar sploh funkcionira. In? Ja, dlake izginjajo! Počasi, a zagotovo.:) Če so bile moje noge včasih bodičaste že po 2 dneh, zdaj potrebujejo kar cel teden, na nekaterih delih pa so že skoraj povsem izumrle. Tudi še vedno rastoče dlake so zdaj zelo tanke in vedno bolj neopazne. (na spodnjih fotkah noge po 2 tednih rasti – samo za primerjavo, včasih je tako izgledal tretji dan…)

Prvi “blisk” je bil najbolj strašen. Zakaj? Po vseh prebranih navodilih se Lumea zdi kot kakšna vesoljska naprava. Pa sploh ni! Po prvem svetlobnem šoku (svetloba ki se odbija od kože med tretmajem je res močna) ugotoviš, da je uporaba res enostavna. Lumeo pritisneš na kožo pod kotom 90 stopinj, prižge se zelena lučka, pritisneš gumb, enkrat zabliska in nato aparat premakneš na naslednje mesto. Nobena znanost, ane?

Edino, kar je potrebno res pazit je, da predel osvetliš samo enkrat. To se sicer sliši zelo enostavno, ampak če si recimo “lumiraš” noge, hitro ugotoviš da moraš biti pri tem malo bolj natančen. Lumeo je tako najboljše uporabljat “v progah” ki jih si jih nekako označiš – jaz za to uporabljam kar belo črtalo za oči.

p.s.: Lumeini posti na blogu sicer spadajo v sklop “review-jev”, niso pa sponzorirani, temveč sem Lumeo dobila v uporabo prek Philipsove nagradne igre. Mnenje bo izključno moje. Če bo kakšen post preveč navdušeno napisan, je to navdušenje pristno. :)

SIGNATURE

2015 Resolutions

It may be a bit late to talk about resolutions and I actually thought about not doing them…

Comments2

  1. Uf, zdaj si me pa navdušila in najbrž si bom to stvarco tudi jaz nabavila. Sama sem namreč leta nazaj nekaj časa, okoli pol leta, hodila na lasersko odstranjevanje dlak na določenih predelih. Bilo je zelo učinkovito, vendar ker je bilo precej drago in proti koncu tudi vedno bolj boleče (hm, ne vem zakaj, mogoče zaradi mest), sem prenehala. In me je prav zanimalo, o kakšnih rezultatih boš poročala po uporabi Lumee. In vidim, da so rezultati odlični. Kako je pa z bolečino? :)

    xx, Kaja

  2. Me veseli da sm te navdušila :) Tudi sama sm večkrat razmišljala o laserski, pa se do zdaj nikoli nisem opogumila (beri zbrala dovolj fonda).
    Bolečine ni, sploh. Če izbereš pravilno nastaitev primerno koži in predelu, ob vsakem blisku začutiš samo toploto. Recimo, kot da bi si za sekundo dotaknila z zelo toplo skodelico čaja. Čisto prijetno skratka. Edino kar moraš pazit je kot že rečeno, da si ne nastaviš previsoke intenzivnosti, potem zna malo zapečt.

Comments are closed.

Total
0
Share