Search Day Night
980 Followers
Search

Review: Philips Lumea, prvič.

Če se spravimo seštet ves čas, ki ga ženske zapravimo za puljenje, depiliranje in britje skozi mesec, bi kaj hitro ugotovili da ga ni malo. Če poleg tega seštejemo še vse račune za raznorazne voske, britvice in podobno opremo, pa se lahko kar primemo za glavo. Ja, za lepoto mora vsake toliko potrpeti tudi naša denarnica.

Sem ena izmed “srečnic” z genom za hitro rast (sicer močnih in zdravih) las, na kar sem definitivno zelo ponosna. Če je moj mesečni račun za frizerja majhen, pa se to toliko bolj pozna pri seštevku za depilacijske pripomočke. Sej veste, kam pes taco moli, ne? No, pred kratkim sem dobila priložnost, da šopingiranju za britvice naredim konec. Kako? Z Philips Lumeo.

Lumea, blogger, beauty, Philips, review, Fashion Junkie

Lumea je aparat, ki s pomočjo “Intense Pulsed Light” ali intenzivne utripajoče svetlobe prepreči ponovno rast dlak. Je nekako poenostavljena verzija laserskega odstranjevanja dlak – neboleča in primerna za domačo uporabo (kaj več o njej si lahko preberete tudi na Philips Facebook strani). Kako učinkovita pa je res, bom preizkusila kar na sebi. V brošuri sicer piše, da naj bi se prvi rezultati pokazali po 2, optimalni pa po 4-5 tretmajih. Ste za eksperiment? Jaz sem! Tokrat samo za uvod, mesec pa lahko pričakujete nov, pravi report. Misija se začne: zdaj!

SIGNATURE

p.s.: Lumeini posti na blogu sicer spadajo v sklop “review-jev”, niso pa sponzorirani, temveč sem Lumeo dobila v uporabo prek Philipsove nagradne igre. Mnenje bo izključno moje. Če bo kakšen post preveč navdušeno napisan, je to navdušenje pristno. :)

Weekly inspiration

As much as I would like to post something really original and good, I don’t have any material…

Comments3

  1. O super :) Komaj čakam review, me je vedno zanimalo kak ta zadevica deluje :) Sama sicer uporabljam epilator, ampak bi blo fajn uporabljati kaj takega kot ta zadevica, nooo bom vidla ko preberem tvoj review :)

  2. Kdaj lahko pričakujem še kak review na temo Philips Lumea aparata? Že več kot mesec dni je naokoli, zdaj bi že lahko bili kaki rezultati :) Resno razmišljam o nakupu in si želim kakega iskrenega komentarja uporabnice :)

  3. Živjo,
    ja prvi rezultati so že in moram rečt da sem zelo zadovoljna. :)
    Objava je že pripravljena, pride pa takoj po praznikih.

Comments are closed.

Total
0
Share