Search Day Night
980 Followers
Search

Friday Fashion Favorite: Earrings

Ah, I can finally breath again! The exam is over and now the nervous waiting for the results begins, but it feels so good to have at least a weekend off to relax and recuperate from long hours in library. And now December can start for me too, yaay!

Now on to the Friday Fashion Favorite. Lately, I’ve noticed the earring trend that’s going around and since I haven’t been wearing them in the past few years, it kinda took me by surprise. I’ve seen many bloggers wear those tiny, but shiny ear studs all over their ears and it kinda got to me. Even though I don’t have any piercings left in my ears, beside the classic one on each, I kinda want to get it done again. hm… What do you think?

Pa lahko končno zadiham! Izpit je za mano in zdaj se začne nervozno čakanje na rezultate, ampak vsekakor je dobrodošel vsaj vikend brez obveznosti, da si malo oddahnem od dolgih ur v knjižnici. Pa da se končno tudi zame začne veseli december, jeei!

Zdaj pa nazaj h petkovemu postu. Zadnje čase vse bolj opažam trend mini uhančkov po celotnem uhlju in glede na to, da uhanov ne nosim že kar nekaj let, me je to kar malo presenetilo. Trend sem opazila predvsem na blogerkah, ki imajo prešpikano skoraj celotno uho, v luknjicah pa mini svetleče pikice. In to mi postaja zeloo všeč. Čeprav nimam poleg tistih klasičnih nobene druge luknjice (več), me nekako mika, da si jih naredim. Hm. Kaj pravite?

Weekly inspiration

After a weekend of total relaxation, I’m ready for new week! All Christmas errands are still waiting for…

Comments2

  1. Jaz sem se v zadnjih mesecih prav odvadla nosit uhane, razen tistega, ki ga imam non stop v hrustancu, in se prav bojim, da se mi bojo luknje zarasle (mam 4). Ta post me je pa spet navdušil za nošenje uhanov tako, in mi dal še idejo, da bi mogoče še kako luknjico naredila. ;)

    xx, Kaja

  2. Jaz sem imela 2 v hrustancu, pa še dve na desnem ušesu in so se že vse zarasle :( ker so me uhačni ful motli ponoči sm jih dala zvečer ven, pol sm bla pa zjutri valda prelena da bi si jih natikala nazaj noter. Takrat še nism bla tok poučena, da obstajajo prou uhančki k majo raven zadnji del, tko da če si bom dala spet luknje, si definitivno nabavim tiste :D

    bomo mal prometa nardil piercing salonom :P

Comments are closed.

Total
0
Share