Search Day Night
980 Followers
Search

Friday Fashion Favorite: Dark Lips

For a rookie in lipsticks, like myself, buying one is definitely a big deal. I treated myself to two recently and I became obsessed. It brings that bam factor to the whole look and instantly makes you look more put together. Right now I’m loving the darker tones, with minimal make up. Slowly, I’m stepping out of my comfort zone… And Friday is perfect to wear some color, don’t you think?

Za zelenko med šminkami, kot mua, je nakup ene kar big deal. Sicer sem si pred kratkim privoščila dve in definitivno mi ni žal, lahko bi rekla da sem že kar obsedena. Celotnemu izgledu prinese tisti bam faktor. Trenutno sem, v skladu z vremenom, navdušena nad temnimi odtenki, z minimalnim preostalim make upom. Počasi, počasi, izstopam iz svoje udobne cone, in petek se mi zdi sploh super za malo barve na ustnicah, kaj pravite?

Weekly inspiration

Those who follow me on Instagram already saw bits of my amazing Saturday, but more about it tomorrow…

Comments3

  1. Joj jaz sem trenutno prav obsedena s temnimi šminkami in sem si prejšnji teden nabavila dve od Sephore: temno violično in zelo temno violično. :D druge me je prav malo strah, tako da čakam na posebno priložnost, da jo sprobam. :) temno rdeča pa je še na wishlisti, najraje pa bi imela od TopShopa jo :)

  2. ane, prov zasvojljive so :)) Topshopova kozmetika je topshit, pa sploh ni draga :) sicer so mi pa te temne šminke supr za zvečer, če kam greš pa se ti ne da tok ukvarjat s posebnim make upom, sam našmikaš se in si :D

Comments are closed.

Total
0
Share