Search Day Night
980 Followers
Search

DIY: Oversized clutch

A while ago, I saw these bags in hands of many bloggers. They’re basically oversized clutches and so easy to wear. I instantly wanted at least one. Since I don’t know how to sew, I asked my grandpa to do it and he said yes. It took me some time to go get the fabric, but I got it and they’re finally here. I decided to have two, one in purple and one in black, more casual. 

The outfit posts with them are coming soon, hopefully, I’ll make my mom take the pictures. ;) 

Xoxo, Peppi

Weekly inspiration

Time for weekly inspiration!But first, a little explanation why I haven’t write almost whole week. As you already…

Comments8

  1. Bom vprašala naslednjič ko grem tja, je zelo stara mašina, za šivanje močnejših materialov, nisem pa ziher kako se imenuje :)

  2. Umetno usnje se dobi v Metraži (Šiška, Rudnik), če prineseš blago pa zadrgo in dimenzije, mislim da bi se dalo zmenit :) pri meni je kar fajn godrnjal sicer :P

  3. Haha, hvala za informacije! :) Ne, potem ga ne bom motila s tem… sej vem kakšni so dedki. A mi vseeno prosim poveš s kakšnim strojem je to naredil, ker sem slišala, da se da umetno usnje šivat tudi z starejšimi šivalnimi stroji?

  4. Hej! Super torbica! Bi tudi meni naredila kakšno? Jaz si jo zelo želim, ampak nimam šivalnega stroja primernega za šivanje usnja in niti nikogar ne poznam. Bi prosila dedija, če mu ni odveč? Seveda sem ti priprsvljena tudi nekaj plačat ;) pa še to… kje si pa dobila usnje?

  5. ful so dobre! :)) tut jst sem si jo dala pod DIY-e, ampak sm že pozabla nanjo :D
    ja, en outfit postiraj, da vidimo :))

Comments are closed.

Total
0
Share