Search Day Night
980 Followers
Search

Review: Philips Lumea, zadnjič.

Tako, pa je tu moj zadnji Lumea post. Rezultati? Odlični. Ne, dlake še niso popolnoma izginile, a to ne po Lumeini krivdi. Glede na to, da smo že kar globoko v poletnih mesecih (hello kratke oblekice in gole noge), sem sama žal posegla po starih navadah britja nog in tako poslabšala dobre učinke Lumee. Vsekakor pa je napredek viden – od nekoč trdih in črnih dlačic je danes ostal le še D od dlak.

Je vredno, boste vprašale? Vrjamem, da je.

Preden zaključim tole kosmato serijo, pa še zadnji nasveti, ki bi si jih želela tudi sama slišat pred začetkom uporabe Lumee:

1. Drži se stran od britvic: med tretmaji svetujem čim manj britja, saj to le reaktivira rast dlak, izniči napredek in podaljša proces.
2. Vem, da so kosmate noge nadloga, zato priporočam, da Lumeo zvlečeš ven takoj ko se začne sezona dolgih hlač in se tako ogneš dilemam depiliranja med poletjem.
3. Konsistentnost je pomembna: bolj kot se držiš 14-dnevnih terminov, prej bo mimo, prej se znebiš dlak. Biti vztrajen je včasih težko, a se splača!
4. Pred vsakim tretmajem do konca napolni Lumeo: nič ni bolj sitno, kot pa prekiniti tretma zaradi prazne baterije ;)

p.s.: Lumeini posti na blogu sicer spadajo v sklop “review-jev”, niso pa sponzorirani, temveč sem Lumeo dobila v uporabo prek Philipsove nagradne igre. Mnenje bo izključno moje. Če bo kakšen post preveč navdušeno napisan, je to navdušenje pristno. :)

Blog Talk: Creativity

Just like yawning, creativity can be contagious as well. How? Seeing creative people create amazing things can inspire…
Total
0
Share